Scandalos! Laptopurile naționalei Elveției au fost furate în plin EURO!

EURO 2024 Elvetia furt laptop EURO 2024
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 20:16
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 20:16

EURO 2024 se vede la PRO TV, PRO ARENA și VOYO.

Laptopurile antrenorilor elvețieni au fost furate la Düsseldorf în timpul EURO 2024, anunță Reuteurs.

Ce s-a întâmplat

Analiștii video responsabili cu pregătirea datelor și a informațiilor tactice pentru antrenori nu au fost afectați, deoarece aceștia se aflau în tabăra de bază a Elveției din Stuttgart.

Incidentul a implicat trei laptopuri furate de la o delegație de antrenori ai echipei naționale de juniori care călătoreau prin Germania pentru a observa și analiza meciuri. Un purtător de cuvânt al echipei a declarat că nu au fost pierdute date sensibile sau informații despre viitorul meci cu Italia.

Elveția, calificată în optimi!

În ceea ce privește performanțele echipei, Elveția s-a calificat în fazele eliminatorii ale celui de-al șaselea turneu major consecutiv și va juca sâmbătă împotriva Italiei la Berlin. 

De asemenea, în ultimul meci, Germania a evitat o înfrângere în fața Elveției datorită unui gol marcat de Niclas Füllkrug în minutul 90+2, în timp ce Dan Ndoye a deschis scorul pentru elvețieni în prima repriză. Germania a câștigat grupa A, iar Elveția s-a calificat de pe locul 2.

În celălalt meci din grupă, Ungaria a învins selecționata Scoției cu un gol marcat de Kevin Csoboth în minutul 90+10, eliminând astfel Scoția de la Euro 2024. 

Mai mult, Granit Xhaka a primit premiul de "Omul meciului" pentru a cincea oară la acest turneu și este aproape să egaleze recordul deținut de Andrés Iniesta și Cristiano Ronaldo, fiecare cu șase distincții  .

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!