România la EURO 2024. Astrologul Cristina Demetrescu despre șansele din meciul cu Slovacia: „Există planete bune”

EURO 2024
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2024, 18:27
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2024, 18:27

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre șansele României la EURO 2024 și a găsit explicație pentru înfrângerea din meciul cu Belgia.

Potrivit astrologilor, Naționala României de Fotbal este în zodia Vărsător, deoarece Federația Română de Fotbal a fost înființată pe 16 februarie 1930, și tot atunci a apărut și echipa națională.

De ce a pierdut România cu Belgia - astrolog

Cristina Demetrescu spune că Luna Plină de sâmbătă nu a fost favorabilă României. „Sâmbătă a fost o Lună Plină imensă în Capricorn, care pentru zodile astea de aer nu a fost foarte favorabilă”, a explicat astrologul la Vorbește Lumea.

Ce face România în meciul cu Slovacia

În ceea ce privește șansele Naționalei pentru meciurile viitoare, Cristina Demetrescu este optimistă, spunând că s-a uitat peste ce îi rezervă astrele lui Edi Iordănescu: „Există planete bune, cum s-ar putea să fie și pentru echipa națională, la următorul meci. Luna în Pești este în pozițiee culminantă pentru antrenorul naționalei”.

Edi Iordănescu, născut pe 16 iunie 1978, este Gemeni, cea mai avantajată zodie de anul acesta, deoarece îl are pe Jupiter, Marele Benefic, de partea lui până anul viitor.

România va juca ultimul meci din grupă miercuri, 26 iunie, de la ora 19:00, împotriva Slovaciei. Partida va fi transmisă de PRO TV, pe VOYO și live text pe sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!