EXCLUSIV Răzvan Raț, impresionat de evoluția turcilor în sferturile de finală de la EURO 2024: "Și-au dorit"

Turcia EURO 2024 Olanda Razvan Rat EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 00:24
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 00:27

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Olanda s-a calificat în semifinalele turneului final din Germania, după ce a învins Turcia, scor 2-1 în faza sferturilor.

În minutul 35 Arda Guler a centrat excelent în faţa porţii, iar Samet Akaydin a reluat cu o lovitură de cap, deschizând scorul. Olandezii au egalat în minutul 70, prin Stefan de Vrij, lovitura de cap la centrarea lui Depay şi au întors rezultatul în minutul 76, prin autogolul lui Mert Müldür.

Turcia, care a avut trei jucători suspendaţi la acest meci, Merih Demiral, Orkun Kokcu, Ismail Yuksek, a ratat şansa de a juca a doua sa semifinală al EURO, după cea pierdută în 2008 în faţa Germaniei (2-3). Olanda se află la prima sa semifinală de EURO de când a pierdut în faţa Portugaliei în 2004.

Răzvan Raț a vorbit despre performanța reușită de reprezentativa Turciei, lăudând jocul agresiv pe care l-au arătat în fața adversarei din sferturi. 

 "Turcii sunt o echipă care chiar au jucat, chiar și-au dorit să câștige. Au ținut piept unei echipe foarte valoroase. Este o surpriză extrem de plăcută, care arată foarte, foarte bine.

Olanda a câștigat fără să strălucească, meciul a fost foarte echilibrat, dar a câștigat pe merit. O centrare bună, e jumătate gol. Nu e așa simplu, totul se întâmplă dintr-o mișcare. Sunt trei turci care sunt în prim plan și doi olandezi care nu-i ajung", a declarat Răzvan Raț, la Studio EURO 2024. 

VIDEO | Rezumat Turcia - Olanda 1-2

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!