Ionuț Radu poate pleca de la Inter în această vară! Portarul român s-ar fi autopropus la echipa unui tricolor

Ionut Radu Genoa Inter Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 23:43
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 23:43

După o perioadă slabă petrecută la Bournemouth, Ionuț Radu a ratat prezența la EURO 2024, dar portarul român este pregătit să schimbe din nou echipa.

Presa din Italia a anunțat că Ionuț Radu ar putea ajunge la Genoa după aventura eșuată la Bournemouth. Inter ar putea renunța la goalkeeper-ul român, iar Ionuț Radu și-ar dori să revină la echipa la care a mai evoluat în perioada 2018 -2020.

Ionuț Radu s-ar fi autopropus la Genoa

Josep Martinez, portarul titular al celor de la Genoa, va face pasul la Inter, iar ”Grifonii” sunt în căutarea unui nou goalkeeper.

Potrivit linterista.it, Ionuț Radu s-ar fi autopropus la Genoa, însă, pentru ”Grifoni”, goalkeeper-ul român reprezintă doar a patra opțiune. Primii pe lista celor de la Genoa sunt croatul Dominik Kotarski de la PAOK și Filippo Terracciano de la Fiorentina, dar și Stefano Turati de la Sassuolo.

La Genoa se află și atacantul George Pușcaș. Atacantul României va reveni în această vară alături de ”Grifoni”, după ce în a doua jumătate a sezonului trecut a evoluat sub formă de împrumut la Bari.

  • 3 milioane de euro este cota de piață a lui Ionuț Radu, potrivit Transfermarkt.

 

Inter ar fi vrut să îl cedeze pe Ionuț Radu în Turcia

Recent, în presa italiană, s-a vehiculat că Inter ar vrea să îi cedeze atât pe Ionuț Radu, cât și pe Joaquin Correa la un club din Turcia.

Potrivit FcInter1908.it, oficialii grupării de pe ”Meazza” l-au delegat pe impresarul George Gardisă le găsească celor doi un club interesat să-i transfere în această perioadă de mercato.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!