FOTO Prima fotografie cu Barnabas Varga după accidentarea cumplită din Scoția - Ungaria

Scoția - Ungaria Barnabas Varga EURO 2024 EURO 2024 Barnabas Varga, alături de staff-ul echipei naționale a Ungariei / Sursă Foto - MLSZ, Twitter/X
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 17:03
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 17:21

Fotbalistul a provocat un șoc emoțional în ultima partidă a maghiarilor din faza grupelor de la Campionatul European din Germania.

  • EURO 2024 se vede la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO!

Duminică seară, Ungaria a întâlnit-o pe Scoția la Stuttgart, pe ”MHPArena”, într-un meci care i-a învârtit pe unguri de la agonie la extaz. 

Confruntarea s-a încheiat 1-0 în favoarea Ungariei, după ce Kevin Csoboth a marcat în minutul 90+10.

Prima fotografie cu Barnabas Varga după accidentarea cumplită din Scoția - Ungaria

În minutul 68, portarul Scoției Gunn și atacantul Barnabas Varga s-au ciocnit violent în interiorul careului, iar vârful maghiarilor s-a prăbușit la pământ. Fotbaliștii au format un ”scut” în jurul jucătorului în timpul intervenției echipei medicale. A fost, ulterior, transportat cu targa la ambulanță și dus de urgență la spital.

În timpul coliziunii, Varga a suferit o comoție și și-a pierdut cunoștința.

La câteva zile de la evenimentul respectiv, fotbalistul a fost fotografiat alături de staff-ul naționalei la o clinică din Stuttgart zâmbitor, dar cu branulă la mâna dreaptă.

Ce a scris pe rețelele sociale iubita lui Barnabas Varga după accidentarea fotbalistului

”Vă mulțumim pentru mesajele voastre amabile de susținere. Barni a terminat operația. Îl așteaptă puțină odihnă, dar va fi bine”, a fost mesajul scris de partenera lui Varga, pe care fotbalistul l-a repostat pe pagina sa personală de Instagram.

Laura Varga, iubita fotbalistului, a vorbit și în presa din Ungaria despre operația suferită de fotbalistul maghiar.

”Este imposibil de descris ce am simțit, totul a fost un coșmar, nici nu vreau să vorbesc despre asta. Ce contează este că Barni este bine având în vedere circumstanțele. A ieșit cu bine din operația din seara asta. Intervenția a avut succes. 

Le mulțumește fanilor pentru mesajele frumoase pe care le-a primit. Deocamdată nu are rost să vorbim despre altceva”, a spus Laura, iubita lui Barnabas Varga, conform nemzetisport.hu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!