VIDEO EXCLUSIV Reacție de milioane! Ipostaza senzațională în care a fost surprins fratele lui Edi Iordănescu după golul marcat de România 

Romania Alex Iordanescu EURO 2024 Ucraina EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Iunie 2024, 17:04
Data actualizarii: Luni 17 Iunie 2024, 17:03

România - Ucraina este meciul de deschidere al tricolorilor la EURO 2024, transmis în exclusivitate pe PRO TV și VOYO. 

În prima repriză, tricolorii au practicat un joc solid, iar Nicolae Stanciu a marcat un gol spectaculos, cu care a fost stabilit scorul la pauză. 

Imediat după marcarea golului, cei peste 30.000 de spectatori s-au bucurat, creând o atmosferă incendiară. În secvențele surprinse de camerele TV a fost surprins și Alex Iordănescu, într-o ipostază spectaculoasă, vizibil emoționat. 

Cu jumătate din echipa de start alcătuită din jucători care s-au luptat în acest sezon la retrogradare cu echipele de club - Florin Niță (Gaziantep), Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Andrei Burcă (Al-Okhdood), Răzvan Marin (Empoli), Marius Marin (Pisa), Denis Drăguș (Gaziantep) - , România o conduce la pauză pe Ucraina, 1-0 după reușita fantastică a căpitanului Nicolae Stanciu.

Dominată copios mai ales în prima parte a reprizei, România a reușit însă deschiderea scorului, în ciuda unei posesii infime.

Ucraina a avut în primele 45 de minute 73% posesie, față de doar 27% pentru tricolorii lui Edward Iordănescu!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!