Piqué știe cine va câștiga Euro! Jucătorul de care i-a plăcut cel mai mult: "Va marca o epocă!"

Gerard Pique campionatul european EURO 2024 nationala Spaniei EURO 2024 Gerard Pique, in El Clasico
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 16:14
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 16:16

Atât Italia, cât și Spania își pot asigura locul în optimile de finală ale Euro 2024, dacă se vor impun în meciul direct, programat joi, de la ora 22:00.

Spania se confruntă cu cel mai dificil adversar din Grupa B a Euro 2024, Italia, campioana en titre. O victorie le-ar asigura primul loc în grupă și calificarea în faza eliminatorie a competiției.

Yamal, pariul lui Piqué

Fostul internațional spaniol Piqué vede un nou star în ascensiune în persoana lui Lamine Yamal.

"Există o schimbare generală de generații la Euro. Apar noi jucători, precum Lamine Yamal pentru Spania. În Germania îl avem pe Musiala, Anglia îl are pe Bellingham. Sunt mulți tineri talentați cu un viitor promițător, iar Euro va fi un punct de cotitură. În Spania, Lamine Yamal va marca o epocă.

Spania a evoluat mereu bine la turnee în ultimii ani și este candidată la titlu. Am văzut lista de jucători și am observat una sau două surprize, cu jucători care nu erau în cărți. Va trebui să vedem cum se comportă echipa, dar tinerii au mult talent.

Germania are șanse la titlu. Sunt competitivi, au câștigat turnee frecvent și sunt convins că, ca gazde, vor fi un adversar extrem de dificil", a spus Gerard Piqué pentru Bild.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!