Panică în Hamburg! Polițiștii, nevoiți să împuște un om care amenința fanii cu un topor

campionatul european EURO 2024 EURO 2024 Incidente Germania / CorriereDelloSport
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2024, 15:30
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2024, 15:35

Momente de panică la Hamburg, cu puțin timp înaintea meciului dintre Polonia și Olanda din cadrul Campionatului European 2024. 

Un individ înarmat cu un topor a atacat un grup de fani ai Olandei care se îndreptau spre stadion, rănind grav mai multe persoane.

Incidentul a avut loc în jurul orei 14:30, cu aproximativ o oră și jumătate înaintea fluierului de start al meciului. Aproximativ 40.000 de fani ai Olandei se aflau în marș spre Volksparkstadion, creând o atmosferă vibrantă de sărbătoare, cu muzică, cântece și entuziasm. Dintr-o dată, un individ a năvălit în mulțime, aruncând cu toporul și amenințând trecătorii.

Poliția a intervenit promt

Poliția a intervenit imediat, utilizând spray lacrimogen pentru a-l neutraliza pe atacator. Din cauza gravității situației, agenții au fost nevoiți să deschidă focul, rănindu-l pe individ la picior. Suspectul a fost arestat și este în prezent spitalizat. Din fericire, în urma intervenției polițiștilor nu au existat alte victime printre fani.

Autoritățile investighează în prezent motivele din spatele atacului, dar nu există indicii concrete care să sugereze o legătură cu fotbalul. Incidentul a avut loc în apropierea stației S-Bahn Reeperbahn, la o distanță semnificativă de zona oficială destinată fanilor.

Poliția continuă să investigheze atacul, analizând imaginile de pe camerele de supraveghere și audiind martorii. Se așteaptă ca mai multe informații să fie dezvăluite în curând, anunță CorriereDelloSport.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!