Nemuritor. Cristiano Ronaldo a dat peste cap toate statisticile după prestația din meciul Portugalia - Cehia

Cristiano Ronaldo Cehia Portugalia EURO 2024 Cristiano Ronaldo, jucător la Al Nassr/sursa foto: Getty
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 07:54
Data actualizarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 07:53

La 39 de ani, Cristiano Ronaldo impresionează la turneul final al EURO 2024. Cifrele sunt de partea starului lustian, de cinci ori desemnat Balonul de Aur.

Cristiano Ronaldo a fost titular în duelul Portugahia - Cehia, scor 2-1, din prima etapă de la EURO 2024. CR7 a început ca titular pe stadionul din Leipzig. Niciun coleg nu a sărit să-l schimbe pe veteranul Ronaldo, care a terminat drept integralist acest joc.

Cristiano Ronaldo a dat peste cap toate statisticile de la EURO

Așa cum spuneam, Cristiano Ronaldo a jucat 90 de minute contra Cehiei, iar datele adunate în dreptul său arată pur și simplu incredibil. Ținând cont de vârsta atacantului legitimat la Al-Nassr, în Arabia Saudită. Iată cum arată statistica în dreptul lui Ronaldo,din meciul contra Cehiei:

  • Atingeri: 32
  • Pase reușite: 100% (22/22 de încercări)
  • Șuturi: 5
  • Pase-cheie: 2
  • Acțiuni periculoase care au pornit din piciorul său: 1

Site-urile de specialitate îi acordă nota 7,5 lui Cristiano Ronaldo pentru evoluția din acest meci contra Cehiei.

Ronaldo poate scrie istorie la EURO 2024

Participarea la EURO 2004 l-a trimis pe Cristiano Ronaldo direct în fruntea istoriei euorpene. El participă acum pentru a șasea oară la un turneu final de Campionat European. CR7 a mai jucat la EURO în 2004, 2008, 2012, 2016 și 2020.

Mai mult decât atât, dacă va marca în Germania, Cristiano Ronaldo va deveni cel mai în vârstă jucător care înscrie la EURO. Recordul este deținut acum de austriacul Ivica Vastic, care a înscris la 38 de ani și 257 de zile. În același timp, CR7 ar deveni astfel singurul fotbalist care marchează la șase Campionate Europene diferite.

Rămâne de văzut cum se va descurca Ronaldo în următoarele două jocuri din faza grupelor. Urmează duelul de foc cu Turcia, iar apoi confruntarea cu revelația Georgia.

Campionatul European din Germania 2024 are loc în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!