VIDEO Momentul în care Pepe a început să plângă la interviu după eliminarea Portugaliei de la EURO 2024

Pepe Franta Portugalia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 20:59
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 20:59

Portugalia a fost eliminată dramatic de la EURO 2024, după 0-0 (3-5 d.l.d.) cu Franța.

 

Unul dintre cei mai afectați jucători ai Portugaliei a fost Pepe, cel care, imediat după deznodământul meciului, a început să plângă și a fost consolat de Cristiano Ronaldo, celălalt veteran din lotul Portugaliei.

Pepe a început să plângă la interviu

Ajuns la 41 de ani, pentru Pepe, partida contra Franței ar putea fi ultimul său meci la echipa națională. Fotbalistul nu și-a anunțat încă decizia, însă a lăsat să se înțeleagă că ia considerare să se retragă de la echipa națională.

Pepe este liber de contract după ce contractul său cu FC Porto a expirat.

Nu știu care va fi decizia ta, dacă vei mai continua sau dacă vei renunța, dar înainte să iei o decizie, vreau să te felicit în numele tuturor portughezilor pentru cariera ta fantastică de la echipa națională, pentru longevitatea ta cu acest simbol pe piept”, a spus jurnalistul Joaquim Sousa Martins.

Vizibil emoționat de cuvintele jurnalistului, Pepe a început să lăcrimeze și l-a îmbrățișat pe Martins, fără să scoată niciun cuvânt. Ulteror, Pepe a părăsit interviul.

A Pepe se le llenaron los ojos de lágrimas ????cuando el periodista que lo entrevistó para la señal de la Euro le agradeció por todo lo hecho en la selección.pic.twitter.com/4VaSggfMI8

 

VIDEO Rezumatul meciului Portugalia - Franța 0-0 (3-5 d.l.d.)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!