Mircea Lucescu a spus cine ar trebui să fie selecționerul României după EURO 2024: ”El merită!”

Romania EURO 2024 Mircea Lucescu EURO 2024 Mircea Lucescu / Foto: Captură PRO TV.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 19:40
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 19:40

România a impresionat la EURO 2024. Tricolorii s-au calificat în optimi de pe primul loc într-o grupă cu Belgia, Ucraina și Slovacia, dar au fost eliminați de Olanda, scor 0-3.

La finalul meciului, Edi Iordănescu a dat de înțeles că nu va mai continua alături de echipa națională și a spus că în momentul de față familia sa are mai multă nevoie de el.

Mircea Lucescu: ”Dacă simte că poate face o echipă mai bună, e normal să rămână!”

Edi Iordănescu nu a semnat încă un nou contract cu FRF, iar asupra viitorului antrenorului la echipa națională planează incertitudinea.

Mircea Lucescu susține că Edi Iordănescu merită să rămână pe banca echipei naționale având în vedere că el a fost cel care a construit echipa care a impresionat la EURO 2024. Totodată, cel mai experimentat antrenor român a spus că Edi Iordănescu ar trebui să ia o decizie abia după ce va analiza foarte bine situația echipei naționale.

Eu, dacă aș da un sfat, ar fi să se analizeze foarte serios tot parcursul echipei naționale.

Sigur, el (n.r. – Edi Iordănescu) merită să fie în continuare selecționerul echipei naționale. Pentru că e un grup de jucători care a început cu el acum 2 sau 3 ani și e normal să ducă cel puțin un ciclu de 4-5 ani.

Orice antrenor care își dorește performanță nu poate să o obțină un an de zile și pe urmă să plece. Acum depinde de ce simte el. Dacă simte că poate face din echipa asta o echipă mai bună, atunci e normal să rămână”, a spus Mircea Lucescu, potrivit ProSport.

VIDEO Declarațiile lui Edi Iordănescu după România - Olanda 0-3

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!