VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica a dat verdictul după eliminarea României de la EURO 2024: "Nu poți să spui că acolo s-a pierdut totul"

Mihai Stoica EURO 2024 Olanda Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 23:15
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 23:24

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024.

România a fost eliminată în faza optimilor de la EURO 2024, după ce a fost învinsă de Olanda, în optimile de finală, scor 3-0. 

Aventura tricolorilor la EURO 2024 s-a încheiat dureros, cu un eşec fără drept de apel, în faţa unei echipe care a făcut cel mai bun joc al său în turneu, după prestaţii nefaste în grupă. Cody Gakpo (20) şi Donyell Malen (83, 90+3) au marcat golurile unei victorii meritate.

Analiza lui Mihai Stoica 

Oficialul de la FCSB a vorbit despre partida României din optimile de la EURO 2024, explicând care au fost punctele slabe ale tricolorilor. 

"Noi am câştigat grupa, din nefericire astăzi am întâlnit o echipă care până acum s-a ascuns, nu şi-a demonstrat valoarea. Dar ce au putut să joace astăzi, că nu ştiu dacă am fost noi atât de slabi cât de buni au fost ei. În afară de Xavi Simons care i-au încurcat, toţi jucătorii de la mijloc în sus au pictat. 

Raţiu s-a descurcat cu Mudryk pentru că avea doar viteză, s-a descurcat cu Doku, onorabil. Dar împotriva unui adversar extrem de inteligent cum este Gakpo nu mai poate să facă faţă. 

Vinovatul principal la primul gol este Marius Marin, care în loc să-l dubleze pe Raţiu, s-a întors cu spatele. N-am mai văzut spirit, am văzut puţină teamă. Nu poţi să spui că l-ai pierdut pe Mogoş şi că acolo s-a pierdut totul.

El era absolut total depăşit, apoi a intrat Racoviţan şi sunt două faze care spun totul despre meciul ăsta, când Racoviţan încearcă să apere mingea şi Drăguşin, la golul doi. Rezultatele au fost peste aşteptări, asta este opinia mea", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

VIDEO | Rezumat România - Olanda 0-3


REZUMAT | România - Olanda 0-3 pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!