Ronald Koeman a dezvăluit singurul minus al Olandei din meciul cu România și a tras un semnal de alarmă: ”Le-am pus mari probleme!”

Romania EURO 2024 Olanda EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 22:26
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 22:26

România a pierdut categoric în fața Olandei, scor 0-3, iar tricolorii au fost eliminați de la EURO 2024.

Ronald Koeman a recunoscut că olandezii au avut probleme în primul sfert de oră al jocului, însă prestația ”Portocalei Mecanice” din acel moment a fost una ”exemplară”, crede antrenorul.

Ronald Koeman: ”Dacă vom scădea nivelul, nu vom ajunge în finală!”

Koeman a avut cuvinte de laudă la adresa jucătorilor din atac, însă a transmis și un semnal de alarmă la finalul meciului: Olandezii trebuie să continuă la nivelul arătat în jocul cu România. În caz contrar, Koeman crede că echipa sa nu are nicio șansă să ajungă în marea finală.

Uneori este dificil de explicat de ce joci prost sau de ce ajungi la un nivel înalt. Azi am avut parte de un start dificil, dar în cele din urmă, ne-am reglat jocul și le-am cauzat probleme. Poate un punct critic a fost faptul că ne-a luat prea mult să marcăm al doilea gol. Le-am cauzat românilor mari probleme cu atacul nostru.

Toată prestația noastră din această seară a fost exemplară. Asta trebuie să facem pentru a avea o șansă să continuăm la acest turneu final. Dacă vom scădea nivelul, nu vom ajunge în finală”, a spus Ronald Koeman la finalul meciului.

VIDEO Rezumatul meciului România - Olanda 0-3

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!