Mesajul lui Edi Iordănescu pentru suporteri înainte de debutul la Campionatul European

edi iordanescu campionatul european EURO 2024 EURO 2024 Edi Iordănescu / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2024, 11:22
Data actualizarii: Sambata 15 Iunie 2024, 11:26

Naționala României s-a calificat la campionatul European din Germania după o pauză de opt ani și se pregătește de primul meci de la turneul final.

La debutul la Euro, România o va întâlni pe Ucraina luni, de la ora 16:00, pe stadionul din Munchen.

Edward Iordănescu, selecționerul României, a ținut să le transmită un mesaj special românilor înainte de primul meci de la turneul final din Germania.

"În pragul debutului României la EURO 2024, vreau să vă împărtășesc entuziasmul și determinarea echipei noastre. Știm că fiecare dintre voi trăiește cu sufletul alături de noi aceste momente pline de emoție.

Misiunea noastră, mai presus de orice obiectiv, este să aducem bucurie în inimile românilor. Am ajuns aici prin muncă, pasiune și sacrificiu. Am pregătit totul cu energie pozitivă și responsabilitate, pentru a obține maximum din această experiență extraordinară. Fiecare jucător este pregătit, echipa este pregătită. Dacă vom reuși să ne îndeplinim visul, nu va fi o surpriză pentru mine. Iar dacă lucrurile nu vor merge cum ne dorim, responsabilitatea îmi revine în totalitate. Dar am convingerea că suntem gata de luptă!

Sunt mândru de munca și dăruirea băieților noștri. Au dat totul în preliminarii și în pregătirea turneului final și sunt sigur că vor da totul și în meciuri.

Întăriți de gândurile bune ale românilor de acasă și din întreaga lume, suntem o singură inimă! Și batem pentru România", a fost mesajul transmis de Edward Iordănescu prin intermediul FRF.

Programul României la Euro

  • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!