Luis de la Fuente a răbufnit după Spania - Germania: ”Kroos trebuia să fie eliminat!”

Luis de la Fuente Germania Spania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 23:27
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 23:27

Spania s-a calificat în semifinalele Campionatului Europen după ce s-a impus în fața Germaniei, scor 2-1.

Luis de la Fuente, selecționerul Spaniei, a avut cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi pentru efortul depus în meciul cu Germania. Tehnicianul consideră că Toni Kroos ar fi trebuit eliminat după intervenția asupra lui Pedri.

Luis de la Fuente: ”Toni Kroos trebuia eliminat!”

Spaniolii au probleme de lot înainte de meciul din semifinale. Dani Carvajal, Robin Le Normand și Alvaro Morata sunt suspendați, iar Pedri și Fabian Ruiz au ieșit accidentați din meciul cu Germania. Totuși, Luis de la Fuente nu își face griji din acest punct de vedere și este convins că va reuși să recupereze o parte dintre jucători.

Meciul de astăzi a fost pentru fani. Dacă depui efort și muncești ca o echipă, vei avea rezultate. Acești jucători vor intra în istorie, dacă nu au făcut-o deja.

Fiecare dintre cei 26 de jucători este pregătit. Fiecare trebuie să își îndeplinească rolul la momentul potrivit. Sunt foarte mândru de ei. Mâine ne vom recupera și vom încerca să avem cât mai mulți jucători disponibili.

Golul a fost o lovitură grea. Efectul psihologic a fost puternic. A durat câteva minute pentru a reveni la normal. Odată cu trecerea minutelor, trebuie să te convingi că poți evolua la același nivel. Am continuat să insistăm până la golul superb al lui Mikel Merino.

Nimic nu te poate face mai mândru decât să îți reprezinți țara și să fii susținut de cetățeni. Acești oameni sunt exemple de valoare pentru țară. Emoția se răspândește. Nu știu ce vom face mai departe, dar întotdeauna vom sta cu capul sus și vom duce Spania acolo unde merită.

Pedri suferea. Cred că Toni Kroos trebuia să fie eliminat. Indiferent dacă Pedri va fi pe teren sau nu, el va contribui în continuare la succesul nostru. Sunt meciuri ca acesta, unde joci mult. Trebuie să ne folosim să ne folosim de toate armele”, a spus Luis de la Fuente.

VIDEO Rezumat Spania - Germania 2-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!