VIDEO EXCLUSIV Laurențiu Reghecampf și-a ales favorita pentru marele trofeu EURO 2024

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 23:08
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 23:08

EURO 2024 începe pe 14 iunie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. 


Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a fost prezent la emisiunea ”Emoții Europene”, în care a analizat lotul României înainte de Campionatul European din Germania.

Fostul antrenor de la FCSB și Universitatea Craiova are și o favorită pentru marele trofeu. ”Reghe” spune că Franța are cele mai mari șanse pentru a câștiga turneul final, dar nu scoate o scoate din calcule nici pe Anglia.

Laurențiu Reghecampf și-a ales favorita pentru EURO 2024

„Noi am vorbit de chestia asta acum câteva zile. Eu văd Franța și Anglia puțin”, a spus Laurențiu Reghecampf, la emisiunea ”Emoții Europene”.

În 2021, Franța a fost eliminată încă din optimi la Campionatul European, chiar la București, după ce a fost învinsă de Elveția la loviturile de departajare.

Pentru ”Cocoșul galic” a urmat și o finală de Cupă Mondială în 2022, în Qatar, dar elevii lui Didier Deschamps nu au reușit să-și apere trofeul și au cedat, tot la penalty-uri, în fața Argentinei.

Lotul Franței pentru Campionatul European din Germania:

Portari: Alphonse Areola (West Ham), Mike Maignan (AC Milan), Brice Samba (Lens)

Fundași: Jonathan Clauss (Marseille), Jules Kounde (Barcelona), Theo Hernandez (AC Milan), Ferland Mendy (Real Madrid), Benjamin Pavard (Inter), William Saliba (Arsenal), Ibrahima Konate (Liverpool), Dayot Upamecano (Bayern)

Mijlocași: Aurelien Tchouameni (Real Madrid), N'Golo Kante (Al Ittihad), Youssouf Fofana (Monaco), Warren Zaire-Emery (PSG), Adrien Rabiot (Juventus), Eduardo Camavinga (Real Madrid), Antoine Griezmann (Atletico Madrid)

Atacanți: Ousmane Dembele (PSG), Randal Kolo Muani (PSG), Marcus Thuram (Inter), Kylian Mbappe (PSG), Olivier Giroud (Milan), Bradley Barcola (PSG), Kingsley Coman (Bayern)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!