VIDEO EXCLUSIV Lamine Yamal a stabilit un record istoric la EURO 2024, cu execuția spectaculoasă din meciul cu Franța

Lamine Yamal EURO 2024 semifinale euro 2024 Spania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 22:49
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 22:52

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Spania și Franța au fost adversare în prima semifinală de la EURO 2024, care a avut loc la Munchen, pe Allianz Arena. Franța a deschis scorul în debutul primei reprize, însă ibericii au revenit și, până la pauză, au întors scorul în favoarea lor, după reușitele lui Lamine Yamal și autogolul lui Jules Kounde. 

În urma golului spectaculos, Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr marcator din istoria turneului final continental. Titular în confruntarea cu Franța, jucătorul catalanilor a devenit și cel mai tânăr jucător din istorie care a evoluat într-o semifinală a unei competiții majore, depășindu-l pe Pele, 16 ani și 362 de zile față de 17 ani și 244 de zile.


Spania - Franța | Gol Spania (minutul 21) pe www.sport.ro

Lamine Yamal a dat cărțile pe față: ”Vreau să devin legenda Barcelonei”

Cotat la 90 de milioane de euro de site-urile de specialitate și cu un contract scadent până în iunie 2026 la FC Barcelona, ibericul a dezvăluit că vrea să devină în viitor o legendă a grupării catalane.

”Sper să devin o legendă. Vreau să stau aici și să dau tot ce mai bun din mine pentru mulți ani”, a spus Lamine Yamal, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe contul său oficial de pe platforma Twitter.

Lamine Yamal a trecut la prima echipă a Barcei la începutul actualei stagiuni. A bifat 51 de apariții în toate competițiile, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de șapte ori, dar și să paseze decisiv în 10 situații.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!