L-a ținut în frâu pe Ronaldo la EURO, iar acum este la un pas de Bayern Munchen!

Mamardashvili bayern munchenn Cristiano Ronaldo EURO 2024 EURO 2024
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 16:31
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 16:31

Cu 21 de prezențe la selecționata Georgiei, Giorgi Mamardashvili a făcut spectacol la EURO 2024 în poarta selecționatei Georgiei.

  • EURO 2024 se vede la PRO TV, PRO ARENA și VOYO.

În vârstă de 23 de ani, Mamardashvili a strălucit la turneul din Germania și a impresionat prin prestațiile sale. 

În ultimul meci, înfrângerea cu 4-1 împotriva Spaniei în optimile de finală, portarul georgian a reușit să se facă remarcat în ciuda golurilor primite și a atras atenția marilor cluburi europene.

Mamardashvili, bilet către Munchen!

Conform publicației germane Bild, Bayern Munchen și-ar fi arătat interesul pentru Mamardashvili după ce l-a urmărit vara trecută și ar fi existat chiar și un contact între agentul jucătorului și Marco Neppe, fostul director tehnic al lui Bayern. 

Cu plecarea lui Yann Sommer la Inter Milan și cea a lui Alexander Nubel la VfB Stuttgart, mutarea prindea din ce în ce mai mult contur.

Cu Manuel Neuer care încă se recupera după o fractură gravă de tibie în decembrie 2022 și doar cu portarul de rezervă Sven Ulreich sub contract, Mamardashvili avea șansa să devină portarul titular al lui Bayern.

Cu toate acestea, în cele din urmă, conducerea clubului a decis să nu plătească suma de 35 de milioane de euro cerută pentru transferul portarului georgian și l-a adus pe Daniel Peretz în schimb.

Mamardashvili: "Transferul era aproape complet"

„Transferul era aproape complet. Agentul meu era la Munchen pentru a găsi un apartament. Dar, din câte știu, în cele din urmă au refuzat să plătească 35 de milioane de euro pentru mine”, a declarat portarul german în luna mai, conform sursei citate anterior. 

„Bayern încă are cel mai bun portar din lume. De aceea, în prezent, nu este posibil să mă transfer acolo. Aș merge acolo doar dacă aș juca. Dacă nu joc, atunci nu”, a adăugat portarul.

Venit în 2021 la formația spaniolă Valencia, Mamardashvili a fost instant împrumutat la fostul său club Dinamo Tbilisi. 

De atunci, portarul georgian a strâns 100 de apariții pentru clubul spaniol și 9003 minute prestate pe suprafața de joc.

  • Contractul său cu Valencia este valabil până în 2027.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!