VIDEO EXCLUSIV Kevin De Bruyne, reacție virală, după ce a înjurat în fața camerelor: „Dacă batem Franța, Tedesco e cel mai bun din lume!”

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 14:40
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 14:39

Franța - Belgia e cea mai tare optime de finală de la EURO 2024 și va fi în direct la PRO TV și pe VOYO, luni, de la ora 19:00!

„Dracii roșii” au învins România, la Koln, dar au terminat sub echipa națională a țării noastre, în Grupa E, înregistrând o inferioritate de două goluri la numărul de reușite semnate. 

Fluierat de o parte din suporterii Belgiei la capătul meciului cu ucrainenii, Romelu Lukaku a fost „sancționat” pentru inabilitatea de a marca, până acum, la EURO 2024

Pentru Kevin De Bruyne, meciul cu Franța ar putea rămâne ultimul în tricoul Belgiei

„E în regulă, putem câștiga următorul meci afurisit!”, le-a spus Kevin De Bruyne, în limba engleză, coechipierilor săi, la finalul partidei cu Ucraina, încheiate scor 0-0, pe fondul unei nehotărâri vizibile atât în gestiunea tensiunii, cât și în acceptarea unui bilanț modest în faza grupelor.

„Dacă batem Franța, Tedesco e cel mai bun antrenor din lume!”, a declarat căpitanul belgian pentru Standaard, făcând aluzie la exagerările care sunt scrise în anumite publicații din țara sa.

De Bruyne sare în apărarea lui Tedesco

Domenico Tedesco a înregistrat o înfrângere în fața Slovaciei și o remiză în duelul cu Ucraina, care ar fi putut să o ajute pe Belgia să evite Franța, în faza ultimelor șaisprezece.

Belgienii, inclusiv Kevin De Bruyne au preferat siguranța calificării în detrimentul riscului care le-ar fi putut-o aduce pe Olanda, în optimile de finală.

Franța - Belgia și România - Olanda sunt optimile care se joacă luni și marți, de la ora 19:00, în direct și în exclusivitate la PRO TV și pe VOYO

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!