Dumitru Dragomir, convins că România poate deveni surpriza EURO 2024: ”Intră panica în toți! Dau scris!”

EURO 2024 Dumitru Dragomir Olanda Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 10:54
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 10:54

România s-a calificat în optimile de finală după primul loc în Grupa E, iar tricolorii speră să obțină un bilet în ”sferturile” EURO 2024.

Dumitru Dragomir: ”Dacă trece de Olanda, România va avea un parcurs extraordinar!”

Dumitru Dragomir consideră că Olanda este un adversar mai periculos pentru România decât Belgia, însă fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a arătat convins de faptul că tricolorii pot accede în sferturile de finală.

Întrebat cum ar putea România să o învingă pe Olanda, Dumitru Dragomir a declarat că tricolorii lui Edi Iordănescu trebuie să depună un efort uriaș și toți jucătorii să contribuie la ambele faze. Mai mult, fostul președinte LPF este sigur de faptul că România poate ajunge în ”semifinale” dacă va trece de Olanda.

Sunt trei clase peste Belgia. Dar Olanda în decursul vieții nu ne-au spart niciodată. De pe timpul lui Cruyff și până în prezent. Îmi amintesc când a dat gol Goian la Constanța, cu Pițurcă antrenor. (n.r. – Cum putem să îi batem?) Alergând.

Și toată lumea făcând ambele faze. Inclusiv apărătorii noștri. Domne, să mai iasă și cu mingea la picior. Nu dai numai ghiulele.

Echipa națională, dacă trece de Olanda, va avea un parcurs extraordinar. Intră panica în toți. Eu îmi doresc să jucăm cu Anglia. Niciodată nu ne bat englezii pe noi. Să nu jucăm cu spaniolii și cu nemții, nici cu portughezii. (...)

În finală nu ajungem, dar în semifinale ajungem. Dacă îi batem pe olandezi, dau scris că ajungem în semifinală”, a spus Dumitru Dragomir, citat de Fanatik.

VIDEO Rezumatul meciului România - Slovacia 1-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!