Întrebat despre un potențial "blat" cu Slovacia, Viorel Moldovan a răbufnit: "Am repulsie!"

EURO 2024 Belgia Romania Viorel Moldovan EURO 2024 Viorel Moldovan/ Foto: Gabi Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 19:48
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 19:48

Viorel Moldovan a fost prezent la un eveniment organizat de către Rapid București, cu ocazia împlinirii vârstei de 101 ani a clubului.

Dacă partida dintre România și selecționata Slovaciei se va încheia la egalitate, atunci ambele echipe vor ajunge în optimile de finală, scenariu care i-a făcut pe jurnaliști, statisticieni și iubitorii de fotbal să speculeze că partida ar putea fi aranjată astfel încât ambele echipe să avanseze în fazele eliminatorii.

Viorel Moldovan: "Am repulsie! Nu e ceva normal"

Întrebat despre varianta a unui astfel de aranjament, noul președinte din Giulești a ținut să îi asigure pe cei îngrijorați că selecționata României va da totul pe teren. În viziunea sa, o astfel de 'schemă' e greu de executat și foarte riscantă.

  • Viorel Moldovan și Dan Șucu / Foto: Gabi Chirea

”Eu zic că vom vedea o echipă națională foarte motivată împotriva Slovaciei. O echipă națională care nu trebuie să aștepte nimic și care trebuie să se bată pentru calificare.

Chiar dacă un rezultat de egalitate ar avantaja ambele echipe, mie nu îmi plac aceste rumori. Am repulsie. Din păcate e multă direcție spre această conspirație. La noi a fost mai mereu această conspirație. Nu e ceva normal.

Până la urmă, ca să faci un rezultat de egalitate trebuie să iei niște decizii în teren. Eu nu cred că se poate la nivelul acesta cu toate că au fost rumori. Trebuie să ne concentrăm și să nu ne culcăm pe ureche.”, a declarat Viorel Moldovan.

Campionatul European din Germania 2024 este transmis în exclusivitate de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie. Cele mai importante faze ale competiției vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO, astfel suporterii pot beneficia de acoperire completă a acestui turneu de mare anvergură.

Cum arată clasamentul din Grupa E

  • 1.România - 3p
  • 2. Belgia - 3p
  • 3. Slovacia - 3p
  • 4. Ucraina - 3p

Programul meciurilor României la EURO 2024

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)
  • 22 iunie (Koln), Belgia - România 2-0 (Tielemans, De Bruyne)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!