LIVE BLOG Împreună pentru culori! Românii fac spectacol în Germania

EURO 2024 Olanda Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 14:48
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 14:49

Tricolorii, conduși de Edward Iordănescu, au terminat pe primul loc în grupă după 3-0 cu Ucraina, 0-2 cu Belgia și 1-1 cu Slovacia.

Update 14:45

În inima orașului Munchen, la "Marienplatz", atmosfera a fost electrizantă în așteptarea meciului dintre România și Olanda. Sute de fani ai tricolorilor au transformat celebra piață într-o mare de culori roșu, galben și albastru.

Încă de la primele ore ale dimineții, suporterii români au început să se adune. Cu steaguri fluturând, tricouri personalizate și voie bună, aceștia au creat o atmosferă de sărbătoare și au transformat piața într-un veritabil "colț de România". Cântările și scandările au răsunat în întreaga zonă, atrăgând atenția trecătorilor și a turiștilor.

 

Marienplatz a vibrat pe acordurile "România, olee!"


Entuziasmul suporterilor români a atins cote maxime pe străzile din Munchen, în așteptarea duelului crucial împotriva selecționatei Olandei.

Străzile din toată Germania sunt animate de fanii români, care creează o atmosferă de poveste. 

Meciul dintre România și Olanda va avea loc pe 2 iulie, pe stadionul "Allianz Arena" din Munchen, începând cu ora 19:00.

România a câștigat Grupa E, în timp ce Olanda s-a clasat pe locul al treilea în Grupa D. Transmisiunea meciului va fi disponibilă LIVE pe PRO TV și VOYO, și LIVE TEXT cu VIDEO EXCLUSIV pe sport.ro.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!