GALERIE FOTO Proteste la Wimbledon! Creșterile de preț care i-au enervat la culme chiar și pe spectatorii înstăriți

Wimbledon 2024 preturi Wimbledon Tenis Romania Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 12:30
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 12:34

Prețurile afișate de organizatorii Wimbledon pot fi considerate acceptabile, în raport cu anumite prețuri înregistrate pe litoralul românesc.  

Ediția 2024 a turneului de la Wimbledon a început fără mari surprize, Carlos Alcaraz și Emma Răducanu câștigându-și meciurile jucate pe Terenul Central.

Marile surprize au survenit în prețurile afișate de organizatori. Spectatorii dispuși să plătească minimum o sută de lire sterline pentru intrarea în Complexul All England Club au aflat că au de plătit 10 lire sterline (58,62 lei) pentru un pahar de lichior, iar o bere costă 8,5 lire sterline (50 de lei), informează Daily Mail

Wimbledon a scumpit tot, mai puțin „clasica” porție de căpșuni cu frișcă

Un pahar de cocktail gin-and-tonic ajunge la prețul de 9,8 lire sterline (57 lei), cât costă și un pahar de vin alb ori vin roșu.

O doză de băutură răcoritoare ajunge la 2,5 lire sterline (15 lei), iar un sandwich costă 4,5 lire sterline, adică aproximativ 30 de lei. 

Un pahar de vin la Wimbledon costă 57 de lei

Singura surpriză plăcută este menținerea prețului la porția de căpșuni cu frișcă, gustarea care învinge trecerea timpului la Wimbledon.

2,5 lire sterline, adică aproape 15 lei costă o porție, iar prețul a rămas același în ultimele ediții, spre bucuria spectatorilor.  


Andre Agassi și Steffi Graf, interviu-eveniment cu Andreea Esca

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!