EXCLUSIV Iese Florinel Coman, intră Valentin Mihăilă? Verdictul lui Florin Răducioiu înaintea meciului cu Belgia: ”Poate fi Man of the Match!”

valentin mihaila Belgia Florinel Coman Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2024, 00:30
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 00:33

După un meci perfect făcut de România împotriva Ucrainei, scor 3-0, în debutul la EURO 2024, pentru tricolori urmează o partidă de foc, cu Belgia.

În ultimele zile, s-a vorbit intens dacă Edi Iordănescu va face vreo modificare în formula de start pentru meciul cu Belgia.

Florin Răducioiu: ”Eu nu l-aș schimba pe Florinel Coman cu Valentin Mihăilă!”

Cel mai mult s-a discutat despre eliminarea din echipa de start a lui Florinel Coman și introducerea lui Valentin Mihăilă, cel care, la meciul cu Ucraina, a fost răcit.

Florin Răducioiu crede că Valentin Mihăilă a arătat în multe rânduri că poate schimba soarta unui meci din postura de jucător de rezervă, așa cum s-a întâmplat și la meciul contra Elveției din preliminariile pentru EURO 2024.

În același timp, chiar dacă susține că Florinel Coman nu a evoluat la adevăratul său nivel, Răducioiu a ținut să laude ajutorul pe care jucătorul lui FCSB i l-a adus defensivei României.

Mihăilă a intrat tot timpul din postura de rezervă și a dat un randament mult mai bun. E adevărat, s-a vorbit foarte mult despre Florinel Coman, dar mie mi-a plăcut de el. A făcut un joc mai defensiv, a acoperit foarte bine zona, nu s-a văzut foarte mult în zona ofensivă.

E o problemă că trebuie să îl dubleze pe Bancu. Nu e obișnuit să joace cu un aport mai defensiv, dar atât timp cât echipa a jucat foarte bine, nu l-aș schimba pe Florinel Coman. Atenție, Coman poate fi el peste două zile Man of the Match. Știu potențialul lui, poate să îl stimuleze foarte mult faptul că nu a jucat bine, dar aportul lui a fost foarte important. Multă lume nu a văzut asta. Eu cred că nu ar trebui schimbat.

Mihăilă, e adevărat, pe fondul echipei belgiene, oarecum obosită în repriza a doua, așa cum s-a întâmplat și în meciul cu Elveția, a dovedit că este proaspăt, foarte rapid și poate crea mari probleme în apărarea Belgiei”, a spus Florin Răducioiu la emisiunea Studio EURO 2024.

Programul meciurilor României la EURO 2024

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)

  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)

  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!