VIDEO EXCLUSIV Florin Răducioiu a numit prima națională care va ajunge în semifinale la EURO 2024: ”Nu joacă fotbal șampanie”

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 00:30
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 00:43

Florin Răducioiu anunță naționala care va ajunge în semifinale la EURO 2024, chiar dacă nu a impresionat deloc până acum.

Florin Răducioiu, specialist Pro TV pe parcursul EURO 2024, a declarat în emisiunea Studio EURO 2024 că partida dintre Anglia și Slovenia (scor 0-0) a fost una care l-a dezamăgit din perspectiva primei naționale, reprezentativă care era și, poate, încă este văzută ca favorită să acceadă în fazele eliminatorii îndepărtate.

În partida cu Slovenia și în duelurile cu echipele care se închid, Florin Răducioiu se aștepta și se așteaptă să facă diferența jucătorii importanți din lotul Angliei, precum Harry Kane, Phil Foden, Jude Bellingham sau Bukayo Saka.

Florin Răducioiu, de părere că Anglia va ajunge în semifinale la EURO 2024

Chiar dacă nu l-a impresionat Anglia și mulți specialiști spun că nu va face mare lucru de această dată la EURO selecționata, Florin Răducioiu e convins că, în cele din urmă, Anglia va atinge semifinalele în Germania.

”Mă așteptam la mai mult de la Anglia la acest turneu final, să dea goluri mai multe. Acum, Anglia trebuia să iasă în evidență prin jucătorii importanți în partida cu Slovenia, prin Kane, prin Foden, Saka, Belingham.

Cu aceste echipe care se închid, așa cum este și Slovenia, trebuie să își arate jucătorii care pot face diferența valoarea. Dar, ei au dezamăgit și nu a făcut Anglia cele mai bune meciuri în faza grupelor de la EURO.

Dar, eu cred că Anglia poarte merge în semifinale! Nu trebuie neapărat să joci fotbal șampanie sau cum se zice”, a spus Florin Răducioiu în emisiunea Studio EURO 2024, de la Pro TV.

Anglia și Slovenia, în optimi din Grupa C de la EURO 2024

Anglia și Slovenia s-au întâlnit în ultima etapă din Grupa C a EURO 2024, marți, 25 iunie, de la ora 22:00, în direct la PRO TV și pe VOYO. Ambele selecționate au mers în fazele eliminatorii, dintr-o grupă din care au mai făcut parte Serbia și Danemarca. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!