VIDEO EXCLUSIV "Este scandalos ce arată la EURO". Un fost internațional olandez nu s-a ferit să critice una dintre favoritele din Germania

Khalid Boulahrouz EURO 2024 Franta EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 16:18
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 16:32

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Franța și Portugalia vor fi adversare în sferturile de finală ale turneului din Germania, după ce s-au chinut să treacă de optimi. 

Franța a învins Belgia, după autogolul marcat de Jan Vertonghen, în minutul 85, în timp ce Portugalia a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de Slovenia, după ce Cristiano Ronaldo a ratat un penalty în reprizele de prelungire.

Khalid Boulahrouz, fost internațional olandez, a comentat evoluțiile celor două reprezentative naționale, fiind nemulțumit de ceea ce au arătat la EURO 2024.

"Este scandalos ce au arătat la acest turneu. Cred că este rușinos că au mai rămas atât de puțini fotbaliști adevărați. Totul se rezumă la pase largi, la ce ne uităm?

Mi-e teamă că o să fie un sfert de finală plictisitor. Mai degrabă aștept Germania - Spania. Sunt echipe care au jucat fotbal, au jucat să câștige", a spus Khalid Boulahrouz.

Record stabilit de Franța la EURO 2024

În urma calificării în sferturile de finală, Franța a devenit prima echipă în istoria Campionatului European care a jucat patru partide la o ediție de turneu final, fără să marcheze vreun gol din acțiune.

În meciul cu Austria, Franța a înscris golul victorie în urma unui autogol, în partida cu Polonia a marcat din penalty, iar în duelul cu Belgia a câștigat în urma unui autogol. 


Franța - Belgia 1-0 | REZUMAT pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!