"E 95% plecat!" Ce se întâmplă cu contractul lui Edi Iordănescu

EURO 2024 edi iordanescu Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 19:01
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 19:01

EURO 2024 se vede la PRO TV, PRO ARENA și VOYO.

Deși s-au purtat discuții pentru prelungirea contractului înainte de turneul final din Germania, până acum nu s-a făcut un anunț oficial în acest sens.

Florin Prunea: „De-asta nu a semnat!"

Florin Prunea, fost internațional și component al "Generației de Aur" a discutat despre situația lui Edi Iordănescu și a dezvăluit motivele pentru care acesta nu a semnat încă prelungirea contractului. 

Prunea a menționat că Edi Iordănescu ar fi nemulțumit de salariile mici pe care le încasează staff-ul său, acesta fiind principalul motiv pentru care încă nu a luat o decizie.

„Rămâne dacă i se satisfac condițiile. Atenție aici! Nu e vorba de Edi. Este vorba de staff-ul lui. Hai să ne întoarcem puțin și să spunem adevărul.

El, alături de staff-ul lui și cu acești băieți, au adus Federației 12 milioane de euro. Mi se pare inadmisibil ca secunzii lui Iordănescu să fie plătiți de maniera în care sunt plătiți acum. O știm cu toții, dar nimeni nu a spus asta până acum. E o nemulțumire. De-asta nu a semnat”, a spus Florin Prunea, conform Digi Sport.

Florin Prunea: „Edi este 95% plecat”

Prunea a ținut să precizeze că este puțin probabil ca situația să se rezolve și că, din informațiile pe care le deține, Edi Iordănescu este „95% plecat” de la echipa națională.

„Mi-e greu să cred că se va rezolva. Eu, din ce știu, e 95% plecat. El o singură dată a vorbit despre asta. A spus cineva apropiat că a vorbit cu familia. Eu asta știu că 95% Edi este plecat.”, a mai adăugat fostul internațional.

După mai multe experiențe în campionatul intern, cât și în străinătate, Edward Iordănescu, fiul marelui Anghel Iordănescu, a semnat cu naționala României.

Ajung în ianuarie 2022, Iordănescu Junior a strâns 27 de meciuri pe banca tehnică a tricolorilor, dintre care:

  • 10 victorii
  • 10 egaluri
  • Șapte înfrângeri
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!