Doar în kilt la Euro! Doi fani scoțieni au rămas fără bagaje în drum spre Germania: "Va fi gol în jurul nostru!"

campionatul european Euro EURO 2024 Germania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 18:19
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 18:29

Doi fani scoțieni și-au pierdut bagajele în drum spre Germania, dar nu se lasă descurajați. Billy Maxton și Bob Burnett vor petrece următoarele două săptămâni purtând doar kilturi.

Cei doi prieteni au plecat marți din Edinburgh spre Munchen, pentru a-și susține echipa națională la Campionatul European de fotbal 2024. Dar la sosire, au avut o surpriză neplăcută: bagajele lor dispăruseră.

Fără haine, dar cu speranță

Le-au luat hainele, dar nu și speranța: "Nimeni nu știe unde sunt hainele noastre", a spus Maxton pentru The Sun, adăugând: "De trei zile purtăm doar kilturile, care din fericire erau curate și nu erau în valiză, și așa va fi și pentru următoarele două săptămâni. Poate că va fi un spațiu mare liber în jurul nostru din cauza mirosului...".

În ciuda dezamăgirii, Maxton și Burnett speră că aventura lor și a compatrioților lor va dura mai mult decât se așteptă. Depășirea fazei grupelor ar însemna amânarea plecării și o săptămână în plus de distracție... chiar și fără haine.

Diseară, cei doi prieteni se vor bucura de meciul Germania-Scoția, care va avea loc de la ora 22:00. Meciul va fi LIVE la PRO TV.

  • Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!