VIDEO Didier Deschamps, după ce a ajuns în semifinale cu două autogoluri și un penalty: "Dacă Franța joacă plictisitor, uită-te la altceva!

Didier Deschamps Franta EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 19:20
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 19:19

Didier Deschamps (55 de ani), selecționerul Franței, a susținut o conferință de presă înaintea semifinalei contra Spaniei, de la EURO 2024.

Didier Deschamps: "Dacă suntem plictisitori, uită-te la altceva, nu contează"

Franța a ajuns în penultim act al turneului final cu doar trei goluri marcate: un penalty și două autogoluri. Elevii lui Didier Deschamps au trecut în sferturile de finală de Portugalia, după 0-0 la finalul celor 120 de minute și 5-3 la loviturile de departajare.

La conferința de presă premergătoarea meciului cu Spania, un jurnalist suedez l-a întrebat pe Didier Deschamps ce părere are despre cei care spun că fotbalul practicat de naționala Franței este acum unul plictisitor, având în vedere calitatea din lot.

Deschamps a zâmbit, l-a întrebat pe jurnalist dacă chiar este suedez, iar ulterior l-a invitat să urmărească altceva în cazul în care consideră că jocul Franței este plicitisitor.

"Sigur ești suedez? Cu siguranță stai în Franța! Dacă suntem plictisitori, uită-te la altceva, nu contează. Nu trebuie să te uiți la naționala noastră.

Este un Campionat European special pentru toată lumea, cu un număr mai mic de goluri față de edițiile precedente. Avem capacitatea de a oferi emoții și de a face oamenii din Franța fericiți prin rezultatele noastre. Acum, dacă suedezii sunt plictisiți, nu prea mă interesează", a spus Didier Deschamps, potrivit L'Equipe.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!