Cum arată primul 11 al Ucrainei pentru meciul cu România

EURO 2024 Romania Ucraina EURO 2024 Antrenament Ucraina înaintea meciului cu România / Foto: Imago
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 17 Iunie 2024, 15:19
Data actualizarii: Luni 17 Iunie 2024, 15:20

România începe EURO 2024 cu un meci important împotriva Ucrainei

România își începe aventura la Campionatul European 2024 cu un meci crucial împotriva Ucrainei.

Partida va avea loc luni, 17 iunie, de la ora 16:00, pe "Fussball Arena" din München. În ciuda faptului că Ucraina este considerată o echipă mai puternică, se așteaptă un meci echilibrat, cu ambele echipe angajate să înceapă turneul cu o victorie.

  • Ucraina / Foto - Getty Images

Fussball Arena din München este pregătită să găzduiască această întâlnire importantă. Fanii români vor fi prezenți în număr mare pentru a-și susține echipa favorită. La antrenamentele din Würzburg, suporterii români au demonstrat deja pasiunea și importanța pe care o acordă acestei competiții.

Meciul dintre România și Ucraina este de așteptat să fie unul intens. Ucraina dispune de jucători talentați precum Artem Dovbyk, Viktor Tsygankov, Mykhailo Mudryk și Georgyi Sudakov, care pot pune probleme tricolorilor. Cu toate acestea, România este pregătită să lupte pentru fiecare punct și să își demonstreze valoarea.

Arbitrajul și oficialii meciului

Arbitru de centru va fi suedezul Glenn Nyberg (35 de ani), ajutat de tușierii Mahbod Beigl și Andreas Soderqvist. Echipa din camera VAR va fi formată din Rob Dieperink, Pol van Boekel (ambii Olanda) și Jerome Brisard (Franța).

Cum arată "Primul 11" al Ucrainei

Ucraina: Lunin - Konoplya, Zabarniy, Matvycenko, Zinchenko - Stepanenko, Brazhko - Tsygankov, Sudakov, Mudryk - Dovbyk

Rezerve: Buschchan, Trubin - Svatok, Tymchyk, Bondar, Talovierov, Zubkov, Shaparenko, Malinovskyi, Sydorchuk, Yaremchuk, Vanat, Yarmolenko

AȘEZAREA ROMÂNIEI (4-3-3): Niță - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu - R. Marin, M. Marin, Stanciu (căpitan) - Man, Drăguș, Coman

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!