VIDEO "Suntem înțeleși!" Florin Manea anunță că a transferat încă un jucător din naționala României

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2024, 13:40
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2024, 13:43

Impresarul Florin Manea a plecat în Germania pentru a urmări România la EURO 2024. Primul meci va fi la Munchen, împotriva Ucrainei, luni, de la ora 16:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Florin Manea, impresarul care a lucrat în iarnă la transferul lui Radu Drăgușin de la Genoa la Tottenham, pentru 25 de milioane de euro, anunță că un alt jucător al naționalei României, Denis Drăguș, se va transfera la Trabzonspor.

Florin Manea: "Suntem înțeleși cu Trabzonspor pentru transferul lui Denis Drăguș"

Denis Drăguș (24 de ani) aparține de Standard Liege, însă în ultimul sezon a fost împrumutat la Gaziantep, unde a marcat 15 goluri în 35 de meciuri. Atacantul român va continua în Turcia, însă la Trabzonspor, formație care a încheiat sezonul pe locul 3 și a bătut palma cu Standard pentru transferul definitiv.

"Sunt mulți jucători în căutare de echipă, jucători care doresc să prindă contracte mai bune. Singurul care e liniștit e Radu Drăgușin. La el nu se mișcă nimic. Nu se întâmplă nimic, rămâne la Tottenham, dar e presiunea de a evolua pentru prima dată la un turneu major, la 22 de ani. E un vis pentru orice jucător.

Toți jucătorii au șansa de a le crește cota. În cazul lui Drăguș nu cred că mai este deja vreo problemă. Știe toată lumea că suntem înțeleși cu Trabzon. Va evolua acolo. Am mare încredere și în Drăguș, am discutat cu el despre ocaziile avute. Sper ca de data asta să le transforme în gol", a spus Florin Manea.

Florin Manea: "Eu zic că vom câștiga sau, în cel mai rău caz, nu vom pierde contra Ucrainei"

Agentul spune că o calificare a României în optimile de finală ale EURO 2024 este obligatorie și anticipează că tricolorii vor obține 5 puncte din duelurile cu Ucraina, Belgia și Slovacia.

"Deja avem emoții. Tocmai l-am felicitat pe Edi, e ziua lui azi. Suntem toți alături de România și sperăm să fie bine. Sperăm să-l sărbătorească bine și băieții și să scoată un rezultat bun. Eu zic că vom câștiga sau, în cel mai rău caz, că nu vom pierde.

Radu Drăgușin e foarte concentrat. Vorbeam cu el de mesajele primite de la colegii lui. E susținut, e ca o familie acolo și sperăm să ne bucure.

O victorie contra Ucrainei ar crește mult șansele de calificare. Pronosticul meu a fost că facem egal cu Ucraina, egal cu Belgia și victorie cu Slovacia, dar poate să fie și invers, să câștigăm cu Ucraina. Ieșim, asta e obligatoriu! Așteptăm de atât de mult timp ca naționala să ne bucure", a mai spus Florin Manea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!