VIDEO EXCLUSIV Ciprian Marica a analizat meciul care a schimbat toate calculele în grupa României la EURO 2024: ”Rămân în cursă!”

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 00:32
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 00:32

Ucraina s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Ucrainei în a doua etapă din faza grupelor de la EURO 2024.

România este în continuare lider în Grupa E, cu trei puncte, și un golaveraj mai bun decât Ucraina și Slovacia, care au același număr de puncte, dar un joc în plus. Ultima clasată este Belgia, pe care tricolorii o vor întâlni sâmbătă, de la 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Ciprian Marica: ”O victorie importantă pentru Ucraina, care rămâne în cursă!”

Ciprian Marica a vorbit în cadrul emisiunii Studio EURO 2024 despre victoria obținută de Ucraina în fața Slovaciei, rezultat care a schimbat toate calculele în grupa României de la turneul final.

Fostul atacant român a avut cuvinte de laudă la adresa lui Mykola Shaparenko, mijlocașul care a contribuit cu gol și pasă de gol la victoria ucrainenilor.

Slovacia cedează prea repede centrul terenului, cu toate că începe bine și reușește să marcheze. Nejustificat, pierde centrul de greutate, a părut puțin mai obosită.

În a doua repriză, faptul că Slovacia cedează centrul terenului, le dă posibilitatea ucrainenilor să joace, să intre în joc și au un jucător în formă, Shaparenko, jucătorul lui Dinamo Kiev, care, pe lângă faptul că recuperează, dă ritmul jocului, reușește să marcheze.

Este o victorie de orgoliu a ucrainenilor, care au dezamăgit până astăzi. Statistic vorbind, atât Slovacia, cât și Ucraina au fost aproape, nimic să le diferențieze foarte mult pe cele două, disponibile la efort. O victorie importantă pentru Ucraina, care o menține în cursă”, a spus Ciprian Marica la emisiunea Studio EURO 2024.

VIDEO Rezumatul partidei Slovacia - Ucraina 1-2

Clasamentul din Grupa E

1. România - 3p (3-0)*

2. Ucraina - 3p (2-4)

3. Slovacia - 3p (2-2)

4. Belgia - 0p (0-1)*

*echipele cu un meci în minus

Programul meciurilor României la EURO 2024:

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)

  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)

  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!