Cea mai tare glumă cu unguri după victoria României la Campionatul European

campionatul european EURO 2024 nationala romaniei EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 08:24
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 09:19

România s-a impus la scor în fața Ucrainei (3-0) în primul său meci la Campionatul European și ocupă primul loc în Grupa E.

Victoria tricolorilor a produs fericire atât în țară, cât și în străinătate, trezind în sufletele românilor un sentiment patriotic.

Bucuria în țară a fost atât de mare, încât i-a făcut și pe românii de etnie maghiară din Harghita să se bucure pentru victoria naționalei României, cel puțin așa susține comediantul Mane Voicu. :)

"Cică s-ar fi auzit câteva strigăte de bucurie chiar și în Harghita", a glumit acesta pe rețelele socializare, atrăgând zeci de aprecieri.

ROMÂNIA - UCRAINA 3-0

Meciul a început extrem de echilibrat, cu cele două echipe încercând în primul rând să stea bine în defensivă și să nu primească gol. Echilibrul s-a rupt în minutul 29 când Nicolae Stanciu a marcat un gol fabulos după o gafă a lui Lunin. A fost 1-0 la pauză.

În repriza secundă, tricolorii au început în forță, iar Coman a trecut pe lângă gol încă din minutul 46. S-a făcut 2-0 în minutul 53 când Răzvan Marin a marcat un gol de toată frumusețea din afara careului de 16 metri. Drăguș a stabilit rezultatul final, 3-0, după o fază superbă creată de Dennis Man în flancul drept.

Programul României la Euro

Naționala României face parte din Grupa E de la EURO 2024 alături de Belgia, Slovacia și Ucraina.

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!