Ce scriu ucrainenii despre România - Belgia, principalele lor adversare din Grupa E. Pronosticul pentru meciul de azi

EURO 2024 campionatul european EURO 2024 România - Ucraina / Sursa: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 09:55
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 09:59

România și Belgia se întâlnesc sâmbătă, de la ora 22:00, în etapa a doua a Campionatului European din Germania. Meciul va fi LIVE pe PRO TV și pe VOYO.

Ucraina a reușit să se impună în fața Slovaciei în al doilea meci din grupe, scor 2-1, după ce a revenit de la 0-1, iar acum așteaptă cu interes întâlnirea dintre România și Belgia.

Cu o victorie, România se califică matematic în optimi

"Puțini oameni, probabil cu excepția fanilor, se așteptau la un start atât de reușit de la această echipă (n.r. - a României). Însă fotbaliștii români, printre care și căpitanul lor, Nicolae Stanciu, au reușit să iasă în evidență, reușind ceea ce părea imposibil. Ei nu numai că au marcat trei goluri împotriva adversarilor (n.r. - Ucrainei), dar nici nu au primit gol", au notat ucrainenii.

Jurnaliștii au ținut să reamintească faptul că aceasta a fost și prima victorie a României la un Campionat European în ultimii 24 de ani.

"Apropo, această victorie a fost prima pentru echipa României la Campionatulu European în 24 de ani. După ce au învins Anglia cu 3:2 în 2000, românii au participat de două ori la Euro și au jucat 6 meciuri - 3 egaluri și 3 înfrângeri", a notat sursa citată mai sus.

În urma rezultatului din prima etapă, naționala României se poate gândi serios la fazele eliminatorii. Mai mult, dacă va câștiga împotriva Belgiei, va obține calificarea încă din această etapă.

Ucrainenii pariază pe Belgia

"Belgienii trebuie să câștige dacă vor să treacă de faza grupelor. Dar România este cu siguranță capabilă să ofere un alt rezultat senzațional. Meciul va fi cel mai probabil foarte strâns, dar cu toate acestea vom paria pe Belgia, care va câștiga 2:1", au concluzionat cei de la sport.ua.

Programul meciurilor României la EURO 2024

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!