NEWS ALERT Ce schimbare a pregătit Edi Iordănescu în primul ”11” pentru Belgia - România (ora 22:00, PRO TV și VOYO)

Belgia - Romania edi iordanescu Romania EURO 2024 Edi Iordănescu / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 15:03
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 15:03

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Meciul dintre Belgia și România poate fi urmărit, de la ora 22:00, ÎN DIRECT pe PRO TV și VOYO. În cazul unui rezultat pozitiv, ”tricolorii” își vor asigura calificarea în fazele superioare ale competiției.

Înainte de partida de la Koln, în spațiul public s-a discutat despre apariția unor schimbări în primul ”11” pentru meciul cu Belgia, după ce România a câștigat cu 3-0 meciul cu Ucraina.

Schimbare în echipa României pentru meciul cu Belgia

Se pare că selecționerul Edi Iordănescu pregătește o mutare și îl va introduce pe Valentin Mihăilă pe postul de extremă stângă, în locul lui Florinel Coman, a cărui evoluție a fost sub așteptări în meciul cu Ucraina, scrie Fanatik.ro.

Acest scenariu a fost comentat și de fostul internațional Răzvan Raț, în cadrul studio-ului EURO 2024 de pe PRO ARENA.

„Eu simt ce simte Edi Iordănescu. E foarte greu de spus, totul a funcționat bine. Mihăilă într-adevăr intră foarte bine, hai să spunem că poate este această remarcă potrivit căreia Florinel Coman a fost un pic sub nivelul celorlalți și Mihăilă intră foarte bine... poate să aibă o logică”, a spus Răzvan Raț, la PRO ARENA.

Cotat la 2,8 milioane de euro de site-urile de specialitate, Valentin Mihăilă a prins deja 22 de meciuri pentru echipa națională a României, pentru care a reușit să marcheze de patru ori.

Ultimele partide din grupă sunt programate pe 26 iunie, Slovacia - România (Frankfurt, 19:00) şi Ucraina - Belgia (Stuttgart, 19:00).

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!