VIDEO EXCLUSIV Ce autogol! Cum a egalat Portugalia în meciul cu Cehia

Portugalia - Cehia Cehia Portugalia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iunie 2024, 23:47
Data actualizarii: Marti 18 Iunie 2024, 23:47

Campionatul European din 2024 este găzduit de Germania și transmis în direct la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO.

După ce Portugalia a controlat prima parte a jocului, Cehia a reușit să deschidă scoul prin Lukas Provod, atacantul de la Slavia Praga, care a înscris cu un șut de la marginea careului.

Autogolul care a băgat-o în joc pe Cehia în meciul cu Portugalia

Bucuria cehilor a durat doar șapte minute, pentru că Portugalia a revenit în joc grație unui autogol. O respingere greșită a portarului Jindrich Stanek, direct în piciorul lui Robin Hranac, fundașul de la Viktoria Plzen, a dus scorul la 1-1 după 69 de minute.

Cehia și Portugalia împart grupa cu Turcia și Georgia, care au evoluat în primul meci al zilei, de la 19:00. Turcii au reușit să se impună cu 3-1.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Ce record a doborât Cristiano Ronaldo în meciul cu Cehia 

Portugalia, una dintre cele mai valoroase naționale prezente la EURO 2024, se mândrește cu prezența arhicunoscutului Cristiano Ronaldo, care continuă să stabilească noi repere în lumea fotbalului. 

Acum, la al șaselea său turneu final european, Ronaldo se pregătește să doboare noi recorduri.

Cu meciul împotriva Cehiei, Ronaldo a devenit astfel singurul fotbalist din istorie care a evoluat la șase turnee finale europene.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!