Brutal! Nota primită de Kylian Mbappe în L'Equipe după meciul cu Portugalia și principala acuzație adusă

kylian mbappe Franta Portugalia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 08:42
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 08:41

Franța lui Kylian Mbappe s-a calificat dramatic în semifinalele EURO 2024, după ce a eliminat Portugalia la loviturile de departajare, 5-3.

După 0-0 în timpul regulamentar și la finalul celor 120 de minute, Franța a obținut calificarea la loviturile de departajare, unde portughezul Joao Felix a fost singurul care a ratat. Kylian Mbappe nu a executat, fiind înlocuit la cererea sa de selecționerul Didier Deschamps, în minutul 106.

Kylian Mbappe, nota 2 în L'Equipe după Portugalia - Franța

Mbappe a fost taxat serios de jurnaliștii de la L'Equipe după meciul cu Portugalia. Starul Franței a primit nota 2, cea mai mică de pe teren, atacantului fiindu-i reproșată lipsa de implicare.

"Deși se presupune că Mbappe trebuie să ofere viteză jocului, el l-a încetinit. Nici nu a primit pase de la colegi, însă este dificil din moment ce el nu mai pune deloc capul la mingi și nu îndrăznește să intre în dueluri. Cu excepția unui șut blocat și a unuia slab, statisticile lui au fost modeste", a scris L'Equipe.

Doar portughezul Bruno Fernandes a mai primit nota 2, în timp ce Cristiano Ronaldo a fost notat cu 3.

Din tabăra Franței, Antoine Griezmann a primit nota 3, în timp ce portarul Mike Maignan și fundașul William Saliba au fost considerați cei mai buni de pe teren (8).

La finalul partidei, Kylian Mbappe a explicat de ce a cerut să fie schimbat cu 15 minute înainte de finalul prelungirilor.

"Da, eu am cerut să fiu schimbat. Discutasem deja cu selecționerul la finalul celor 90 de minute. Am stabilit că voi încerca să continui, însă la finalul primei reprize suplimentare m-am simțit foarte obosit. Mi-a spus că este în regulă", a declarat Kylian Mbappe, la zona mixtă.

Franța, ajunsă în semifinale cu doar trei goluri marcate - două autogoluri și un penalty transformat - va întâlni Spania, marți, de la ora 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!