"Blatul perfect!" Spaniolii anticipează un rezultat de egalitate la meciul dintre România și Slovacia

nationala romaniei campionatul european EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2024, 10:39
Data actualizarii: Duminica 23 Iunie 2024, 10:45

România a pierdut meciul cu Belgia, scor 2-0, al doilea din grupă, și are nevoie de un rezultat de egalitate în meciul cu Slovacia, în ultima partidă din grupe pentru a se califica în optimi.

La câteva ore de la fluierul final al meciului România - Belgia, presa din străinătate a început să speculeze că naționala țării noastre și Slovacia vor încerca să meargă braț la braț pentru a elimina din competiție învinsa meciului Belgia - Ucraina.

Alexis Maria Martin-Tamayo Blazquez, un important jurnalist spaniol, cu peste 3,5 milioane de urmăritori, a scris pe contul său de X (Twitter), că se așteaptă ca România să Slovacia să facă "blat".

"Cu un egal în ultima etapă, România şi Slovacia merg împreună mai departe şi elimină pierzătoarea duelului Belgia - Ucraina. Dacă ambele partide se încheie la egalitate, toate termină peste Ucraina. Pare un blat perfect", a scris MisterChip, pe respectivul de social media.

Totuși, deși calculele spaniolului sunt corecte, Românnia va trebui să abordeze la victorie meciul cu Slovacia pentru a încerca să încheie grupa pe primul loc, pentru a prinde un adversar mai ușor în optimile de finală.

În situația în care Belgia ar câștiga meciul cu Ucraina, iar România ar face egal cu Slovacia, atunci tricolorii vor încheia pe locul doi ar urma să joace în optimi cu locul doi din Grupa D, care în momentul de față este Franța, un adversar pe care cu siguranță nu ne-am dori să-l întâlnim în această fază a competiției.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!