Anunțul făcut de Didier Deschamps în cazul lui Kylian Mbappe, înaintea semifinalei Spania - Franța

Didier Deschamps Franta kylian mbappe EURO 2024 Kylian Mbappe / Sursa: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 10:44
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 10:44

Spania și Franța se vor înfrunta, marți, de la ora 22:00, în prima semifinală de la EURO 2024. Meciul va fi transmis în direct pe Pro TV și VOYO.

Selecționerul Franței, Didier Deschamps (55 de ani), a vorbit la conferința de presă despre starea de sănătate a starului Kylian Mbappe (25 de ani). Antrenorul spune că atacantul va fi apt 100% în marele meci cu Spania, deși a acuzat dureri mari la nas în duelul cu Portugalia.

Anunțul făcut de Didier Deschamps în cazul lui Kylian Mbappe

Deschamps este convins că Mbappe ar putea fi decisiv contra Spaniei:

"Kylian se confruntă cu o experiență nouă, din cauza măștii de protecție. Nu mai are urme pe față, dar cu siguranță va trebui să poarte masca încă câteva săptămâni sau chiar luni. Vede mult mai greu jocul din cauza măștii.

Mai are și niște dureri la spate. Ar fi putut să plece pentru îngrijiri medicale, dar a rămas alături de noi. Din punct de vedere mental stă foarte bine. Sunt convins că va da tot ce are mai bun împotriva Spaniei", a declarat Deschamps, înaintea semifinalei Spania - Franța.

În cealaltă semifinală se vor înfrunta Olanda și Anglia, miercuri, în direct la Pro TV și VOYO. Toate fazele de la EURO 2024 pot fi urmărite și pe site-ul www.sport.ro.

VIDEO Franța a învins Portugalia la loviturile de departajare

A ieșit de pe teren în meciul cu Portugalia

Kylian Mbappe a fost înlocuit de Bradley Barcola (21 de ani) în minutul 106 al duelului cu Portugalia. El este nevoit să poarte o mască după ce s-a ales cu nasul spart în faza grupelor.

Mbappe spune că nu se află într-o formă fizică grozavă și este deranjat că unii suporteri nu îl iau în serios:

"La finalul timpului regulamentar am vorbit cu antrenorul. Am decis să mai încercăm, dar la pauza prelungirilor i-am spus că nu mai puteam, eram prea obosit. Cred că trebuie să treci peste asta. Când ești căpitan, trebuie să fii acolo mereu.

Oamenii cred că e o glumă, dar uite că suntem aici. Am înscris doar o dată, dar suntem în semifinale și sunt fericit", a spus Mbappe, după duelul cu Portugalia.

Mbappe a înscris un singur gol până acum la EURO 2024. El a punctat în duelul cu Polonia, de la punctul cu var. Este în același timp și singurul gol marcat vreodată de Mbappe la un Campionat European.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!