Anghel Iordănescu a dezvăluit motivul care l-ar determina pe Edward Iordănescu să nu-și prelungească înțelegerea cu FRF

edward iordanescu EURO 2024 Romania selectioner romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 19:45
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 19:53

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

România a fost eliminată în optimile de finală, fiind învinsă de Olanda, scor 0-3. După meci, Edi Iordănescu a lăsat de înțeles că nu va mai continua la echipa națională, explicând că simte că familia sa are nevoie mai mare de el decât prima reprezentativă.

Explicațiile lui Anghel Iordănescu despre decizia selecționerului

Fostul selecționer al României a dezvăluit care sunt motivele care l-ar determina pe actualul antrenor al primei reprezentative să renunțe la funcție. 

"Deja îmi puneți niște întrebări extrem de delicate. Dacă totuși m-ați întrebat, este greu pentru un copil de 14 ani să meargă la școală și să audă comentariile pe care le-a auzit Luca (n.r. fiul lui Edi Iordănescu).

Foarte multă lume care nu avea încredere nici în echipă, nici în selecționer, comentau și făceau afirmații care nu-și aveau acoperire. A trecut peste toate aceste lucruri. Suntem un popor care ne pricepem la fotbal și suntem foarte mulți selecționeri", a explicat Anghel Iordănescu, la Digi Sport.

Cine i-ar putea lua locul lui Edi Iordănescu la echipa națională

Raul Rusescu, fost internațional român cu nouă prezențe la prima reprezentativă, îl vede pe Cristi Chivu drept prima opțiune pentru înlocuitorul lui Edi Iordănescu la cârma României.

Rusescu susține că antrenorului ar trebui să i se acorde aceeași încredere cum a fost și în cazul lui Iordănescu Jr.

”Dacă pleacă Edi Iordănescu, prima opțiune a mea ar fi Cristi Chivu. Am auzit lucruri foarte bune despre el la Inter și mi-ar plăcea să-l văd la un nivel mai ridicat, să i se acorde încredere la fel cum i s-a acordat și lui Edi Iordănescu, mai ales după campania ratată din Liga Națiunilor.

Chivu a spus că își dorește să antreneze și așteaptă ca un club să vrea un tânăr antrenor ambițios și dornic de treabă. Vorbim despre unul dintre cei mai importanți jucători români din istoria recentă, 100% ar fi respectat în vestiarul naționalei”, a spus Raul Rusescu, potrivit GSP.

VIDEO | Declarațiile lui Edward Iordănescu după eliminarea de la EURO 2024

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!