Victor Pițurcă, revoltat după eliminarea României de la EURO 2024: ”Este inadmisibil!” Ce spune despre viitorul lui Edi Iordănescu

Victor Piturca edi iordanescu EURO 2024 Romania EURO 2024 Victor Pițurcă
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2024, 09:30
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2024, 09:30

România a fost eliminată în optimile de finală ale EURO 2024, după 0-3 cu Olanda.

Victor Pițurcă: ”Este inadmisibil să mergem la EURO cu un singur fundaș stânga!”

Victor Pițurcă este indignat de faptul că România s-a prezentat la turneul final din Germania cu un singur fundaș stânga, însă tehnicianul nu l-a învinovățit pe Edi Iordănescu, deoarece susține că este o problemă a fotbalului românesc, iar selecționerul nu avea alte variante.

Olandezii au făcut ce au vrut în flancul nostru stâng. Apoi, chiar dacă nu s-a jucat prea mult pe partea lui Gakpo, este inadmisibil să-l lași pe Rațiu nedublat, în duel unu contra unu cu Gakpo. Ducem lipsă de fundaș stânga.

E inadmisibil pentru fotbalul românesc să mergem la EURO doar cu un fundaș stânga de meserie, Bancu, suspendat de la meciul cu Olanda. Nu dau vina pe selecționer. E o problemă a fotbalului românesc. Nici Mogoș nu poate să joace fundaș stânga”, a spus Victor Pițurcă, potrivit Fanatik.

Întrebat despre viitorul lui Edi Iordănescu la echipa națională, fostul selecționer al României a mărturisit că, după părerea sa, acesta ar trebui să continue la prima reprezentativă, însă, totodată, Victor Pițurcă a remarcat că actualului selecționer îi este caracteristic să nu stea foarte mult timp într-un singur loc.

Nu știu ce să zic, ăsta este stilul lui. El peste tot pe unde a fost a stat puțin și a plecat. Pentru echipa națională este clar că cel mai bine ar fi ca Edi Iordănescu să-și continue munca. Cunoaște foarte bine jucătorii, are o anumită relație cu ei.

El e cel mai indicat antrenor în acest moment. Acum depinde de el. El știe foarte bine ce are de făcut, pentru el și familia lui. Am văzut că a implicat familia în chestia asta. Eu sper să rămână”, a mai spus Pițurcă.

VIDEO Rezumatul meciului România - Olanda 0-3

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!