Adrian Rus a dezvăluit cum l-a făcut Edi Iordănescu să plângă: ”Mi-au dat lacrimile!”

Romania Adrian Rus edi iordanescu EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 19:46
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 19:46

România a avut un debut perfect la EURO 2024, 3-0 în fața Ucrainei.

Pentru tricolori, urmează duelul contra Belgiei, partidă transmisă în direct sâmbătă, de la 22:00, pe PRO TV și VOYO.

Adrian Rus: ”Mi-au dat și lacrimile când am ieșit din vestiar!”

Adrian Rus a oferit un interviu pentru FRF TV, în care a vorbit și despre emoțiile trăite la partida cu Ucraina. Stoperul echipei naționale a dezvăluit cum a plâns de emoții la discursul lui Edi Iordănescu de dinaintea debutului României la EURO 2024.

Fotbalul este imprevizibil, cotele de milioane nu contează. Echipa națională are un suflet mare. Pot spune că da (n.r. victoria cu Ucraina le-a dat curaj tricolorilor înainte de meciul cu Belgia). Și până acum România a avut curaj, asta ne-a cerut și selecționerul înainte să intrăm pe teren, să avem curaj, încredere, să fim echilibrați, să ne ajutăm și vom ieși de pe teren victorioși.

Are mai multe citate motivaționale, dar fraza pe care mi-o amintesc, mi-au dat și lacrimile înainte să ies din vestiar, a fost: ’Meciul l-am câștigat în tribune, urmează să îl câștigăm și în teren’.

Nici nu știu dacă Mister a vorbit la finalul meciului. Eu am mers să îmi văd soția, a venit și ea la meci. Ne-a felicitat, era bucuros și cum ne-a spus și astăzi, trebuie să fim echilibrați, pentru că povestea trebuie să continue.

La toate ședințele, ne-a spus că orice am face să punem suflet, iar noi punem suflet în tot ce facem, iar asta se vede pe teren. S-au schimbat generațiile, Stanciu a făcut o conexiune incredibilă între generații. El și Alibec au mai fost la un EURO, ne bucurăm că Stanciu ne-a dat încredere și a reușit să ne unească”, a spus Adi Rus.

VIDEO Rezumatul partidei România - Ucraina 3-0

 

Programul meciurilor României la EURO 2024

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)

  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)

  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!