Adrian Porumboiu a dat recital după ce a văzut România la EURO. L-a menționat până și pe Wesley  

Adrian Porumboiu EURO 2024 Nicusor Stanciu Romania EURO 2024 Adrian Porumboiu
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 19:46
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 19:55

România va juca sâmbătă, de la 22:00, contra Belgiei, în etapa a doua din Grrupa E a Campionatului European din Germania. 

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu a comentat în stilul său personal victoria României, scor 3-0 cu Ucraina, în prima rundă a Grrupei E de la EURO. 

Omul care a creat o echipă senzațională la Vaslui și-a adus aminte și de Nicușor Stanciu, actualul căpitan al naționalei. Creativul mijlocaș s-a consacrat la Vaslui într-o formație redutabilă, alături de Wesley, Adailton sau Sânmărtean. 

  • Adrian Porumboiu

”Bucuros, chiar fericit pentru rezultat, am anticipat. Când cel puțin 95 la sută din cei care se pricep la fotbal, toți spuneau că nu avem nicio șansă, că nu ne calificăm! Părerea mea a fost că ne calificăm. Mă bucur, unul dintre artizani a fost Nicușor Stanciu. Aici (la Vaslui – n.r.) și-a pornit drumul spre înalta performanță. Alături de niște jucători ca Wesley și Adailton, ca să nu mai spunem de Sânmărtean.

Ca să nu mai vorbim și de Edi, care a fost și jucător la Vaslui, nu doar antremor. Motive să îi îmbrățișez de la distanță. Echipa a jucat contrar pronosticurilor că ne facem de râs, uite că i-am făcut pe alții de râs”, a spus Porumboiu, pentru Sport pe Surse.

”O echipă bună, care a arătat bine. O idee foarte bună cu Drăguș vârf de atac. Atipic, ține bine de minge, are viteză. Îmi place tare mult de el. Surprinzător, cei doi Marini au jucat bine amândoi. De regulă, nu știai care e unul și care altul, când juca unul bine, juca celălat prost.

Tactica lui Edi a fost una pe măsură. Este un băiat deștept, a avut și de la cine să învețe, nu a trebuit să bată nu știu câți kilometri să prindă meseria asta.

I-a luat multe din… pupă și el icoanele, dar o face din vestiar. Tata Puiu încerca să se ascundă, dar nu avea cum, că toate camerele erau pe el. Edi e un băiat deștept, discret, credincios”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!