OFICIAL A venit nota de plată pentru Jude Bellingham! Sancțiunea dictată de UEFA pentru gestul obscen de la meciul cu Slovacia

jude bellingham campionatul european EURO 2024 Nationala Angliei EURO 2024 Jude Bellingham / Sursă: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 14:04
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 14:16

Jude Bellingham a fost anchetat de UEFA după ce a făcut un gest obscen după golul marcat în  prelungirile meciului cu Slovacia (2-1) la Euro 2024.

UEFA a încheiat ancheta, iar starul lui Real Madrid poate răsufla liniștit. Meciul cu Elveția nu este în pericol.

Forul european a decis să-l amendeze pe Jude Bellingham cu suma de 30.000 de euro și un meci suspendare, pedeapsă pe care va trebui să o execute pe durata unui an.

  • Jude Bellingham / Sursă: Getty Images

Intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial, UEFA a anunțat că organismul său de control, etică și disciplină a luat decizia de „a amenda jucătorul Asociației Engleze de Fotbal, Jude Bellingham, cu 30.000 de euro (25.300 de lire sterline) și de a-l suspenda pentru un meci din competițiile UEFA pentru care ar fi fost eligibil, pentru încălcarea regulilor de bază ale conduitei decente”.

UEFA a adăugat: „Suspendarea menționată nu intră în vigoare imediat și este supusă unei perioade de probă de un an, începând de la data prezentei decizii”.

Campionatul European se vede la PRO TV și pe VOYO

Anglia întâlnește Elveția, sâmbătă, de la ora 19:00, în sferturile de finală ale Campionatului European. Meciul va fi pe PRO TV și pe VOYO, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe SPORT.RO.

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze pot fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!