Incredibila aroganta lui Ronaldo: "Unde era Messi asta acum un an? Era eliminat si juca acasa, in Argentina! Era MULT mai rau, eu merg in sferturi la EURO, nu ca el!"

Ronaldo Argentina Euro 2012 messi Portugalia Euro 2012
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Iunie 2012, 09:00
Data actualizarii: Joi 14 Iunie 2012, 09:02

Portugalia a castigat meciul cu Danemarca si asteapta ultima runda ca sa se califice. Ronaldo a fost huiduit de tot stadionul, apoi l-a atacat dur pe Messi.

Domnul Aroganta uimeste din nou. Desi nu are vreo treaba cu Messi sau cu Argentina, Ronaldo il inteapa de cate ori are ocazia.

Aseara l-a atacat imediat ce s-a terminat partida cu Danemarca, 3-2 pentru portughezi.

Spre finalul meciului, Ronaldo a fost huiduit de tot stadionul, iar fanii au strigat numele rivalului sau de moarte, Messi.

"Stiti unde era Messi asta acum un an? Va spun eu: era eliminat din competitie, desi juca in fata propriilor spectatori, in Argentina. Era mult mai rau decat e situatia mea acum. Eu sunt la EURO si am mari sanse sa merg in sferturi! Nu ma intereseaza ce se striga din tribune. Daca imi garanteaza cineva ca Portugalia se califica, dar eu nu marchez, semnez pe loc!", a spus dupa meci starul de la Real.

In urma cu un an, Messi juca la Copa America si a fost eliminat chiar in fata propriilor fani.

Prin comparatie, Ronaldo a jucat si el in Portugalia la EURO 2004, cand a ajuns pana in finala. Atunci era foarte tanar si a marcat de doua ori pentru echipa sa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!