"Fara bere la Euro, altfel pleci acasa"! Si lui Mutu i-ar fi frica de regulile sale! Vezi ce manager vrea disciplina de FIER ca sa castige Campionatul European:

Autor: Sport.ro
Duminica 20 Mai 2012, 19:43

	"Fara bere la Euro, altfel pleci acasa"! Si lui Mutu i-ar fi frica de regulile sale! Vezi ce manager vrea disciplina de FIER ca sa castige Campionatul European:

Cateva echipe sunt pe lista celor care nu au inca in palmares un campionat european si vor face orice ca sa-l ia. Printre ele, exista una care ii va trimite acasa pe jucatori daca sunt prinsi ca beau o bere.

Roy Hodgson este managerul nationalei Angliei si stie ca are in lot jucatori capriciosi, vedete la echipele lor de club. Daca unii antrenori ii lasa sa-si mai faca de cap prin cluburi, selectionerul e ferm si nu permite distractia in timpul Campionatului European din vara.

"Timp de patru saptamani va fi numai fotbal, fotbal, fotbal. Nu mai suntem la scoala aici, trebuie sa fie responsabili pentru joc, pentru imaginea pe care o au in randul fanilor. Daca gresesc vor fi exclusi din lot", spune managerul englez, citat de BBC.

Mai mult, oficialii de la Londra se tem ca nationala poate rata inca un trofeu european, asa ca sunt de acord cu masura si au scris totul intr-un raport destinat fiecarui om din lotul pentru EURO.

Anul trecut, alta selectionata a Angliei si-a facut de cap la un turneu final. Nationala de rugby a Angliei a intrecut masura cu distractia la Campionatul Mondial de anul trecut, unii dintre jucatori fiind vazuti in cluburi, in timpul turneului. Cativa au facut chiar si bungee-jumping in zilele libere.

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies