Thierry Henry vrea sa se retraga dupa Euro 2008!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Mai 2008, 16:53
Data actualizarii: Vineri 23 Mai 2008, 16:53
EURO, ULTIMA "FRONTIERA"

Thierry Henry a recunoscut ca i-a "trecut prin cap" ideea de a se retrage dupa Campionatul European, lasand sa se inteleaga ca s-a gandit la acest lucru de curand.

"Nu mai este nimic de adaugat. Am spus ca acest lucru mi-a trecut prin cap si atat", a declarat Henry, la un punct de presa de la centrul de antrenament al nationalei Frantei, de la Clairefontaine.

Thierry Henry, cel mai bun marcator din istoria nationalei Frantei (44 de goluri), afirmase, intr-un interviu acordat cotidianului L'Equipe, ca s-a gandit sa se retraga dupa competitia din Elvetia si Austria. "Am 31 de ani. Voi vedea mai intai ce se va intampla in timpul Euro. M-am gandit sa ma retrag dupa Campionatul European. M-am gandit intens. Nu voi spune ca nu ma gandesc la asta", a precizat fotbalistul.

Atacantul echipei FC Barcelona a recunoscut ca ii face placere faptul ca tehnicianul Josep Guardiola nu vrea sa il lase sa plece la alta grupare. "Am vazut ca antrenorul nu vrea sa ma lase sa plec. Cum am spus-o la finalul campionatului, mai am trei ani de contract, astfel ca deocamdata sunt jucatorul Barcelonei. Este adevarat ca este placut sa auzi asa ceva. Inseamna ca a vazut ce treaba am putut face, desi uneori nu a fost exceptionala in plan ofensiv. De asemenea, am ajutat adesea echipa in plan defensiv", a spus Henry.

Fostul antrenor al echipei FC Barcelona, Frank Rijkaard, l-a folosit pe Henry pe partea stanga si nu ca varf de atac, cum era obisnuit internationalul francez. Thierry Henry a incheiat sezonul cu 19 goluri inscrise in toate competitiile si cu 11 pase decisive.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!