Nicolita, Contra si Chivu cei mai buni, Radoi slab!

Autor: Sport.ro
Marti 10 Iunie 2008, 11:54
Nicolita, Contra si Chivu cei mai buni, Radoi slab!
Datasport considera ca Banel Nicolita, Cosmin Contra si Cristian Chivu au fost cei mai buni jucatori ai meciului Romania - Franta, scor 0-0, acordandu-le nota 6,5.

Iata notele si comentariile facute de Datasport dupa partida Romania - Franta:Lobont - 6: Portarul roman a avut putin de lucru, dar cand a fost solicitat a raspuns prompt. Chivu - 6,5: Interistul a dat totul, ca de fiecare data.

Contra - 6,5: Prestatie buna a ex-milanezului. Radoi - fara nota: A jucat prea putin pentru a putea fi judecat. Rat - 6: O greseala a sa putea costa scump Romania, dar Franta nu a fost in ziua ei de gratie.Goian - 5,5: De la steaua apararii romane se astepta ceva mai mult. Tamas - 6: A comis mici erori cand Franta a accelerat, dar nu a fost nimic grav. Nicolita - 6,5: Incursiunile sale au pus sub presiune apararea Frantei.

Cocis - 6: Si-a facut excelent treaba defensiva, iar cand a obosit, Piturca l-a schimbat. Codrea - 6: Atat cat a jucat a facut-o foarte bine. Mutu - 5,5: Atacantul Fiorentinei nu a jucat meciul vietii, dar va mai avea ocazii. Dica - fara nota: A jucat prea putin M. Niculae - fara nota: A jucat prea putin. D. Niculae - 6: A fost cel mai bun atacant al romanilor.

Metrorex anunță că va instala panouri de protecție în stațiile aglomerate, după incidentul din stația Păcii
BRAT