Joachim Low EURO 2008

Low: "Spania nu are nicio slabiciune"

Antrenorul Germaniei, Joachim Low, anunta ofensiva inainte de finala de la Euro impotriva Spaniei."Vom da totul pe teren. Acesta este cel mai important moment al carierei mele", spune Low.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Iunie 2008, 09:08
Data actualizarii: Duminica 29 Iunie 2008, 09:12

"Spaniolii, pana acum, au fost cea mai constanta echipa. Nu imi amintesc o singura slabiciune. E un bun amestec de tehnica, pase curate. Sunt calmi, flexibili si sunt absolut siguri asupra paselor.

Toti joaca la un nivel foarte inalt pe toata durata anului. Sunt obisnuiti cu un nivel rapid si pot face fata presiunii. Performanta lor de pana acum a fost impresionanta. Probabil ca spaniolii sunt favoriti, dar suntem increzatori. Suntem foarte motivati si cu siguranta vom juca mai bine decat impotriva Turciei", a spus Low.

Joachim Low considera ca meciul cu Spania este cel mai important al carierei sale. "Este cel mai important meci al carierei mele, am mai avut unele importante, dar nu ca acesta. Avem o sansa in finala", a completat Low.

Tehnicianul german se asteapta ca echipa sa sa obtina trofeul european. "Ma astept sa castigam maine. Avem un drum lung in spate. Tot turneul a fost greu, ne-a sleit de puteri. Vom juca finala, asta a fost obiectivul nostru, dar ne vom aduna toate puterile pentru a duce trofeul acasa, in Germania. Va trebui sa jucam mai bine decat in semifinala cu Turcia", a mentionat Low.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!