140 milioane de euro cheltuiesc femeile la Euro 2008!

Euro 2008 EURO 2008
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Iunie 2008, 15:35
Data actualizarii: Joi 19 Iunie 2008, 15:38
Femeile vor cheltui 140 milioane de euro la Euro 2008, dintr-un total estimat la 1,4 miliarde de euro, informeaza MasterCard.

Potrivit estimarilor MasterCard, suma totala cheltuita in timpul Euro 2008 se ridica la 1,4 miliarde de euro, iar valoarea cheltuita de femei reprezinta circa 10% din aceasta. Sumele alocate de femei reprezinta practic echivalentul a patru milioane euro pe meci.

Cheltuielile vor acoperi costul mancarii, bauturii, cazarii, transportului, activitati corelate direct cu Euro 2008, insa studiul arata ca in timpul Campionatului European de Fotbal femeile tind sa aloce mai mult si pentru cumparaturi, vacante si distractii.
In unele tari, cum sunt Germania si Suedia, cheltuielile facute de femei pot ajunge pana la 30% din total.

In cadrul Campionat European de Fotbal din 2004, topul prioritatilor era compus din bilete pentru meci, mancarea, cazarea si transportul, in timp ce in acest an pe lista cheltuielilor se adauga vizitarea obiectivelor turistice din orasele gazda. Acest element nou reflecta in parte impactul participarii tot mai mari a femeilor la campionatele importante de fotbal, noteaza MasterCard.

In contextul Euro 2008, MasterCard anticipeaza cresterea vanzarilor de produse si servicii ale sponsorilor, de publicitate in mediile electronice si tiparite, de telecomunicatii si de noi servicii media, aparatura si echipamente sportive, ziare si reviste, de obiecte cu logo-ul campionatului, de suveniruri, pariuri si jocuri de noroc.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!